Καλώς ήρθατε στο Νέο μας site!

Στο e-iatroi.gr μπορείτε:

 

- Εάν είστε Ιατρός να καταχωρηθείτε στον κατάλογό μας

- Να κάνετε αναζήτηση για Ιατρούς

- Να βρείτε διαγνωστικά κέντρα

- Να ενημερωθείτε από τα άρθρα μας

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 2013-05-09 10:29:00
Share |

 


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ

 


Η θεραπεία των μεσημβρινών είναι μία καινοτόμος και επαναστατική μέθοδος που σκοπό έχει να δώσει στην ανθρωπότητα υγεία, ομορφιά και ευεξία με χαμηλό κόστος και με φυσικό τρόπο. Χωρίς μηχανολογικό εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια, ενεργοποιεί τα σημεία βελονισμού και τους μεσημβρινούς, για να διορθώσει-ευθυγραμμίσει το σχήμα του προσώπου και του σώματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Το σώμα μας προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Στο δικό μας περιβάλλον, η επίδραση της υπάρχουσας βαρύτητας, έλκει το σώμα μας προς τα κάτω και αλλοιώνει το σχήμα του, σε καθημερινή βάση. Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας καθώς και το τοπικό λίπος που συσσωρεύεται στα πλαϊνά της κοιλιακής χώρας, είναι αποτέλεσμα της επίδρασης της βαρύτητας.

Πολλοί επίσης παράγοντες  μπορεί να συμβάλλουν στο να αλλάξουν την ομοιοστασία μας και το σχήμα του σώματός μας (π.χ. φαγητά που δεν είναι φυσικά χαλάνε την ισορροπία του σώματός μας, καθιστική ζωή, λάθος στάση,tension-μυϊκή τάση).Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να επιδράσουμε με απόλυτα φυσικό τρόπο, σε αυτούς τους παράγοντες που αλλοιώνουν καθημερινά το σχήμα του σώματός μας και μακροπρόθεσμα γίνονται αιτίες για την αίσθηση κόπωσης που εμφανίζεται στο πρόσωπό μας, για αρκετά μυοσκελετικά και όχι μόνο προβλήματα!

Η θεραπεία των μεσημβρινών, είναι η μέθοδος που διορθώνει τη ροή της ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα.Αναζωογονεί την ομοιοστατική λειτουργία και επιδιορθώνει την ισορροπία του σώματος, ενώ συγχρόνως αναγεννά την επιδερμίδα και επιτυγχάνει τον έλεγχο του ανθρώπινου βάρους.  Ακόμα και η αιματική και η λεμφική ροή βελτιώνεται, με αποτέλεσμα το υγιές σώμα. Μπορούμε λοιπόν να φέρουμε την ομοιόστασή μας σε φυσιολογικά επίπεδα και να την προγραμματίσουμε να δουλέψει σωστά.

Ελάτε τώρα να δοκιμάσετε στο χώρο μας, μία μοναδική εμπειρία θεραπείας των μεσημβρινών στο κεφάλι και στο πρόσωπο και απολαύστε τα οφέλη σε όλο σας το σώμα!
ΙΩΑΝΝΑ ΒΥΘΟΥΛΚΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ MScΠτυχιούχος Ανωτάτης Σχολής

Φυσικοθεραπείας Αθηνών

Αποκατάσταση μαραθωνοδρόμων

Φυσικοθεραπεύτρια Πολυκλινικής Ολυμπιακών Αγώνων (ΑΘΗΝΑ 2004)

Φυσικοθεραπεύτρια Εθνικής Παραολυμπιακής Αποστολής (ΠΕΚΙΝΟ 2008)

Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο:

Αγ. Δημητρίου 4,  Άνοιξη Αττικής

τηλ. 210 8141622 


 


 


 


 


 

Share |