Καλώς ήρθατε στο Νέο μας site!

Στο e-iatroi.gr μπορείτε:

 

- Εάν είστε Ιατρός να καταχωρηθείτε στον κατάλογό μας

- Να κάνετε αναζήτηση για Ιατρούς

- Να βρείτε διαγνωστικά κέντρα

- Να ενημερωθείτε από τα άρθρα μας

Θεραπείες Αναζωογόνησης & Βιοχημική ιατρική

Ημερομηνία δημοσίευσης: 2013-04-21 21:39:00
Share |

 


Θεραπείες Αναζωογόνησης & Βιοχημική ιατρική


Βιοχημεία είναι ο κλάδος της Χημείας και Βιολογία που αναλύει τη ζωή σε κυτταρικό επίπεδο. Το σώμα συνίστανται από ενώσεις οργανικών και ανόργανων ουσιών . Τα  ανόργανα συστατικά που βρίσκονται στους ιστούς του ανθρώπινου σώματος έχουν σχηματιστεί  με βάση το οξυγόνο, το  υδρογόνο, τον άνθρακα, το σίδηρο, το πυρίτιο, το μαγνήσιο κλπ. Αυτά τα στοιχεία σχηματίζουν  συνδιασμούς , από τους οποίους προκύπτουν ανόργανα άλατα που μεταφέρονται σ’όλα τα όργανα μέσω του αίματος.


Τα άλατα είναι δώδεκα και το κάθενα έχει τη δική του λειτουργία που είναι απόλυτα καθορισμένη. Το ένα αποβάλλει υγρά, το άλλο ενώνει  και σχηματίζει τα οστά,  κάποιο άλλο μοιράζει τα μόρια του νερού ή ένα τέταρτο στηρίζει και τονώνει το μυικό σύστημα.


Όταν προκύπτει ανεπάρκεια κάποιου ή κάποιων αλάτων το σώμα εκδηλώνει συμπτώματα κακής υγείας, από ψυχοδιανοητικά προβλήματα μέχρι έντονα σωματικά συμτώματα όπως μυικούς πόνους, κακή κυκλοφορία, πονοκεφάλους, κατακράτηση υγρών, υπέρταση, προβλήματα του αναπαραγωγικού συστήματος και πολλά άλλα.


Ο Dr. Wilheim Heinrich Schuessler είναι ο ιδρυτής του συστήματος θεραπευτικής που ονομάζεται Βιοχημεία και τα 12 άλατα είναι γνωστά με το όνομά του, και είναι τα εξής :Kalium phoshoricum                   

Natrium sulphuricum

Kalium Muriaticum

Calcarea Fluorica

Magnesia Phosphorica                                                 

Kalium Sulphuricum

Natrium Phosphoricum

Calcarea Sulphurica

Silica

Calcarea Phosphorica 

Natrium Muriaticum

Ferrum PhosphoricumΟ Schuessler υποστήριζε ότι « υπάρχει μόνο ένας τρόπος αποκατάστασης της Υγείας και αυτός είναι ο Φυσικός τρόπος, μέσα από τη Κυκλοφορία του Αίματος». Η σωστή θεραπεία απαιτεί βαθιά γνώση της Φαρμακολογίας των 12 βιοχημικών αλάτων και φυσικά την λήψη ιστορικού του ατόμου με καλή διερεύνηση των συμπτωμάτων και των ιδιαιτεροτήτων της ψυχοσύνθεσης.Η Βιοχημική θεραπεία με ανόργανα άλατα Schuessler προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση στα κύτταρα με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται με άριστα αποτελέσματα στην Αισθητική Θεραπεία του προσώπου (ρυτίδες, αποχρωματισμός, ακμή κλπ ) αλλά και την Αισθητική Θεραπεία σώματος (αδυνάτισμα, σύσφιξη, ραγάδες κλπ).

 


Νίκη Μπατσή


Mέλος του Συλλόγου Ομοιπαθητικών Ελλάδος.


Μέλος του Ευρωπαικού Συμβουλίου Ομοιοπαθητικής ( E C C H ).


τηλ : 211.1834628    κιν : 697.6760330


www.myhomeopathyonline.com


 


 


 


 

Share |