Καλώς ήρθατε στο Νέο μας site!

Στο e-iatroi.gr μπορείτε:

 

- Εάν είστε Ιατρός να καταχωρηθείτε στον κατάλογό μας

- Να κάνετε αναζήτηση για Ιατρούς

- Να βρείτε διαγνωστικά κέντρα

- Να ενημερωθείτε από τα άρθρα μας

Υγιές & Λαμπερό Δέρμα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-03-07 20:05:00
Share |

 


Υγιές & Λαμπερό Δέρμα


Η επιστήμη, η τεχνολογία και η πολυετής εμπειρία της δερματολόγου Αργυρής Καπελλάρη δίνουν λύσεις άμεσα και με ασφάλεια, σε ότι έχει ανάγκη το δέρμα μας. Η απάντηση της επιστήμης... ... σε ρυτίδες, πόρους, ουλές ακμής, ραγάδες, δυσχρωμίες.


Συνδυάζουμε VENUSVIVANanofractional ραδιοσυχνότητα και SmartXideDotFractionalCO2.


Κινητοποίηση του κολλαγόνου εκ των έσω και κλασματική μικροεξάχνωση της επιδερμίδας, εγγυούνται γρήγορα αποτελέσματα, μικρό χρόνο αποθεραπείας, λείο και υγιές δέρμα. 


Αναγέννηση εκ των έσω... Βιολογικές θεραπείες ανανέωσης προσώπου και σώματος με ορό από βλαστοκύτταρα ή από το αίμα του ασθενούς (PlateletRichPlasmatherapy). Με μια μικρή βιοψία λιπώδους ιστού ή με απλή αιμοληψία, αντλούμε από τον οργανισμό μας αυτόλογους, φυσικούς αυξητικούς παράγοντες.


Σε συνέχεια με σχετικά ανώδυνη μεσοθεραπεία (μικρά τσιμπήματα) δίνουμε πίσω το θρεπτικό υλικό που χρειαζόμαστε για μια φυσική και σταδιακή αναγέννηση. Με την ελάχιστη επεμβατικότητα...


Για ήπια χαλάρωση προσώπου, σώματος αξιοποιούμε την CoreTechnologyτου ReactionViora. Χωρίς πόνο, χωρίς ταλαιπωρία, μέσα σε λίγες συνεδρίες πετυχαίνουμε σύσφιξη προσώπου, ανόρθωση περιγράμματος, βελτίωση κυτταρίτιδας, μείωση πόντων.


Αν θέλαμε πιο γρήγορα ή πιο έντονο αποτέλεσμα η ιατρός μπορεί να διαλέξει το LunchtimeLifting. Με τοπική αναισθησία και με απορροφήσιμα νήματα PDOή νέα απορροφήσιμα νήματα ανάρτησης SilhouetteSoftμε φυσικό τρόπο άμεσα διορθώνουμε τη χαλάρωση.


ΚΑΠΕΛΛΑΡΗ ΑΡΓΥΡΗ


Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Share |