Καλώς ήρθατε στο Νέο μας site!

Στο e-iatroi.gr μπορείτε:

 

- Εάν είστε Ιατρός να καταχωρηθείτε στον κατάλογό μας

- Να κάνετε αναζήτηση για Ιατρούς

- Να βρείτε διαγνωστικά κέντρα

- Να ενημερωθείτε από τα άρθρα μας

Νέα | Ορθοβιοτική Press Release 20 November 2012

Δελτίο Τύπου


Ιατρική Ημερίδα - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ…
Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012, 11.00
ECALICLUB
 


Η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ είναι ένα νέο πρότυπο πολυιατρείο, Προληπτικής και Αναγεννητικής Ιατρικής, που δημιουργήθηκε το 2006, με σκοπό να συμβάλλει στην απόκτηση της «βέλτιστης υγείας», στη μακροβιότητα του ατόμου, αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής.


Στο νέο, μινιμαλιστικό και εξαιρετικά πολυτελές κτίριό μας, η ιατρική, η τεχνολογία και η αισθητική συνεργάζονται σε ένα ιδανικό χώρο, με στόχο την αλλαγή της ανθρώπινης αντίληψης και συμπεριφοράς απέναντι στο γήρας και την πρόληψη των συνεπειών του. Αφορά δε όχι μόνο ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας αλλά και νεαρότερους άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την Υγεία τους και την Ομορφιά τους ¨εκ των έσω¨ και όχι μόνο εξωτερικά.


Συνεργάζονται μαζί μας κορυφαίοι γιατροί Ελληνες και ξένοι, οργανώνουμε επιστημονικές ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια, απευθυνόμενοι σε γιατρούς, αλλά και στο ευρύ κοινό.Πρωτοστατούμε στην έρευνα, μέσω της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης(ΕΕΕΠΙΑ), καθώς και της ενεργής συμμετοχής μας στην Ευρωπα-ϊκή Εταιρία Αντιγήρανσης.


Παράλληλα, όντας ευαισθητοποιημένοι στην παρούσα συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, προσπαθούμε να δίνουμε το παρόν προσφέροντας εξετάσεις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, με αφορμή, π.χ. την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, τον Μήνα για τον Καρκίνο του Μαστού, κλπ.


Σε αυτή την κατεύθυνση, θα έχουμε σύντομα να σας ανακοινώσουμε κάποιες σημαντικές πρωτοβουλίες, που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν όσους θέλουν να ¨προλαμβάνουν¨, κάτι το οποίο αποκτά ιδιαίτερη σημασία τώρα, που η Υγεία ως κοινωνικό αγαθό, δεν προασπίζεται όπως θα έπρεπε από τους κρατικούς φορείς.


Μία τέτοια πρωτοβουλία είναι η διοργάνωση δωρεάν ενημερωτικών σεμιναρίων, για το ευρύ κοινό.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ

ΒΙΟ-ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ


Δηλώστε συμμετοχή για τα ενημερωτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στην Ορθοβιοτική στις 5 ή 7 Δεκεμβρίου 2012.

 

     Κατεβάστε το έγγραφο από εδώ για περισσότερες πληροφορίες

 

 
Στα αριστερά: Ελεάνα Παπαχαραλάμπους (Διευθύνουσα Σύμβοιυλος Ορθοβίοτικής), Εφη Οικονόμου και Μαρία Παμπουκίδη (δημοσιογράφοι)
Στα δεξιά: Αμαλία Κουτσούκου, Αγγελική Δημητρακάκη- Ινετζή, Αννα Μαρία Παπίρη (δημοσιογράφος-συγγραφέας), Νίνα ΒλάχουΕλεονώρα Φέτση, Ελισάβετ Κουκοπούλου (Οδοντίατρος) , Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
Στα αριστερά: Eλισάβετ Κουκοπούλου, Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
Στο κέντρο: Ζωή Κυριακού, Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, Αννα Μαρία Παπίρη
Στα δεξιά: Δώρα Πετρακοπούλου, Δώρα Καρατζογιάννη, πλαστικοί χειρουργοί

Share |